Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot     

Referenssit

www.salpajalkapallo.fi - Edustusjoukkueelle suunnatut ja kehitetyt sivut. Sivuilta löytyy jalkapallon Kakkosessa pelaavan Salon Palloilijoiden edustusjoukkueen tiedot aina pelaajista kauden tilastoihin ja sarjataulukoihin.


Tutustu Salon Palloilijoiden sivuihin.

www.porinnarukera.fi - Pääosin junioriseuroille suunnattu ja kehitetty sivusto. Seuran juniorijoukkueiden tiedot on kattavasti sivuilla omissa osioissaan. Seuran edustusjoukkueen on esillä omassa osuudessaan.

Tutustu Porin Narukerä ry:n sivuihin.

www.fbtkarhut.fi - Pääosin junioriseuroille suunnattu ja kehitetty sivusto. Sivut pitävät sisällään yhden Suomen suurimmista salibandyseuroista. Seuran juniorijoukkueiden tiedot on kattavasti sivuilla omissa osioissaan. Seuran edustusjoukkueena toimiva miesten 1.divisioonassa pelaava edustusjoukkue puolestaan on kattavammin esillä omassa osuudessaan.

Tutustu FBT Karhut ry:n sivuihin.

Muita referenssejä:
19V jääpallon 2011 PM-kisasivut
FBT Pori ry
FC Jazz ry
FC PoPa
Kai Pahlman-turnaus
KarhuCup-turnaus
Patajunnuareena
Pata Production
Porin Kunnalliset Eläkeläiset ry
Porin Narukerä
Porin Yleisurheilu
Porin Ässät ry
SBS Pori ry

 

Uutisia

20.12.2016
Tietomurto
16.9.2016
Päivitystä referensseihin
1.6.2016
Sivuja päivitetty

Helpdesk

Onko sinulla ongelmia sivuston päivittämisen kanssa? Tarvitsetko päivittämiseen liittyvät ohjeet? Yhteystiedot

Referenssit

  • Norton 360