Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot     

Tuotteet

Kotisivupaketti pitää sisällään sivuston suunnittelun ja toteutuksen. Kotisivut voivat koostua monesta eri elementistä: esim. kalenteri, juniorijoukkueet, jäsenrekisteri, ym. Paketin sisältö räätälöidään aina seuran tarpeiden mukaan niin, että kaikki tarpeelliset ominaisuudet tulevat kotisivuille. Kotisivujen lisäksi tarvittaessa saadaan aikaiseksi myös sähköpostit seuralle.

Tutustu seurasivut.fi tekemiin referensseihin.

Sivujen hallinta

Kotisivujen hallinta onnistuu helposti www-selaimen kautta. Hallinnan kautta kyetään tekemään/on mahdollista tehdä mm. uusia uutisia tai päivittämään harjoituskalenteri ym. Uusia tunnuksia hallintaan voidaan luoda helposti. Tunnuksia voidaan kytkeä kiinni tiettyyn joukkueeseen tai vaikka esimerkiksi vain blogin kirjoittamiseen ym.

Raportointi

Seuroille toimitetaan kuukausittain raportti kotisivujen tilastoinnista. Tilastoinnissa kerrotaan mm. kävijämäärät ja suosituimmat sisällöt.

 

Uutisia

20.12.2016
Tietomurto
16.9.2016
Päivitystä referensseihin
1.6.2016
Sivuja päivitetty

Helpdesk

Onko sinulla ongelmia sivuston päivittämisen kanssa? Tarvitsetko päivittämiseen liittyvät ohjeet? Yhteystiedot

Referenssit

  • Norton 360